HEILIGE APOSTEL ANDREAS

Aankondigingen

Vredesweek - bezinning Sint-Niklaaskerk - Gent Woe 26 sept. 17.30u tot 18.30u

De interlevensbeschouwelijke werkgroep Gent nodigt uit om deel te nemen aan de bezinning rond het thema 'wonen in het huis van de stilte'. Centraal in de bezinning staat het icoon dat Andrej Roebljov maakte over de gastvrijheid. Laat je eveneens inspireren door de Franciscaanse en boeddhistische inbreng.

Buiten de kerk op de Korenmarkt zal symbolisch een grote kring van stoelen staan. In het midden staat een tafel met vier stoelen. Voorbijgangers worden uitgenodigd om erbij te komen en het gesprek met elkaar aan te gaan.

Praktisch:

Locatie: Sint-Niklaaskerk, Gent
Datum & uur: Woensdag 26 september
Vredesactie van 16 u. tot 17.30 u.
Vredeswake van 17.30 u. tot 18.30 u.
Gratis

Orthodoxekerk Gent